Nu rata:

WTA Wuhan 2017: Ashleigh Barty îşi continuă seria victoriilor! Cu cea de astăzi a calmat lucrurile în vârful ierarhiei WTA.

Embed from Getty Images

Slideshow-uri – 5 imagini

Ashleigh Barty îşi continuă excepţionalul turneu la WTA Premier 5 “Wuhan Open”. După ce le-a eliminat pe Johana Konta (7 WTA)  [6] şi Agnieszka Radwanska (13) [9], astăzi în sferturile de finală ea realizat cel mai important rezultat al carierei, prima victorie la o jucătoare din top 5 WTA odată cu calificarea în semifinalele turneului, după:

Ashleigh Barty (Australia, 37) – Karolina Pliskova (Cehia, 4) [3] 4-6, 7-6(3), 7-6(2)

Partida a durat 2h31′.
– în prima manşă, Pliskova s-a desprins cu break la 4-4
– în cea de-a doua s-a mers doar cu serviciul până în tie-break – chiar dacă Barty a avut două mingi de set la 6-5 pe serviciul cehoaicei
– în decisiv, având 2-1 la break-uri – primul break a lui Barty a venit deci în setul 3 – australianca a servit pentru meci la 5-4 şi la 40-0 a avut 3 mingi de meci. Dar cehoaica a câştigat 5 puncte consecutive, a dus setul în tie-break, însă şi acesta a fost dominat categoric de Ashleigh.

Ashleigh Barty este sigură deocamdată de locul 27 iar victoria ei calmează lupta în fruntea clasamentului WTA, care şi luni va avea aceeaşi ordine în top 3: 1. Muguruza 2. Halep 3. Pliskova, rămând de văzut doar dacă jucătoarea din Spania (6245 de puncte) îşi va mai mări avansul de 600 de puncte faţă de Simona (5645) sau nu.

Galerie videoclipuri (5) – în al treilea un gest de fair-play al lui Barty

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com