Nu rata:

Wuhan Open 2015: Kvitova, Suarez Navarro şi Ivanovic au fost eliminate

Garbine Muguruza

Deşi aceste rezultate nu pot fi numite surprinzătoare, dacă ţinem cont de numele învingătoarelor (mai ales în cazul Anei Ivanovic), totuşi eliminarea din faza optimilor a favoritelor 3, 7 şi 9 este interesantă.

Ana Ivanovic (favorită 9) începuse sigură pe ea turneul şi chiar partida cu Garbine Muguruza (5). Surprinzător este scorul seturilor 2 şi 3 care ne arată o Muguruza foarte decisă. Scor: 4-6, 6-1, 6-0 pentru spanioloaică.

Carla Suarez Navarro (7), după chinul la care a fost supusă ieri de Monica Niculescu, n-a avut nicio şansă în faţa lui Venus Williams, care o aşteaptă pe Simona Halep în sferturi. Scor: 6-3, 6-4.

În fine, Roberta Vinci [15] îşi păstrează forma de la US Open (înţelegem mai bine înfrângerea de ieri a Irinei Begu) şi zburdă pe lângă o Petra Kvitova (3 – deţinătoarea trofeului), care a avut probleme mari şi în meciul de ieri cu Daria Gavrilova. Scor: 7-6(3), 6-2

2 Comments

 1. Andreea Ionescu

  30/09/2015 at 5:23 pm

  Daria Gavrilova daca avea mai multa experienta si era un pic mai adunata o batea de ieri pe Petra!
  Eu, sa fiu sincera, ma asteptam ca buburuza sa o bata oe Ana! Pentru ca are o rautate pozitiva in ea, pe care Ana nu o are si cam ar avea nevoie in unele meciuri!

  • Dragoş Marinescu

   30/09/2015 at 5:40 pm

   da, se ridică ceva de speriat

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com