Într-un comunicat publicat aseară pe reţelele de socializare [la sfârşitul ştirii], Ana Bogdan face un bilanţ al acestui început de an şi ajunge la concluzia că lucrurile nu au mers aşa cum şi-a dorit.

Promiţând că se va întoarce în circuit, ea scrie că are nevoie de o pauză, pentru a-şi regăsi motivaţia, energia şi inspiraţia.

Ea face o paralelă cu viaţa fiecăruia dintre noi, mai precis cu momentele în care ne simţim slabi şi neajutoraţi.
Adaugă că nu va face o dramă din această situaţie şi că va lua de-acum lucrurile aşa cum vor veni, pentru că nu marile realizări sunt cele care contează neapărat, ci modul în care îţi ordonezi priorităţile şi felul în care ajungi să le împlineşti.

Ca să încheie:

Voi proceda astfel: voi merge înainte, ca şi până acum. Dar de data aceasta îmi voi acorda puţin mai mult timp.

De la începutul anului, Ana a avut următorul parcurs:

  • WTA 500 “Yarra Valley Classic”, Melbourne: victorie în primul tur la Kamilla Rakhimova (158), înfrângere la Ashleigh Barty (1)
  • Australian Open: a pierdut în primul tur la Danielle Collins (40)
  • WTA 250 “Phillip Island Trophy”, Melbourne: victorie în primul tur la Anastasija Sevastova (54), înfrângere în al doilea la Zarina Diyas (81)
  • WTA 1000 Dubai: s-a calificat pe tabloul principal, după ce le-a eliminat pe Cagla Buyukakcay (179) şi pe Kamilla Rakhimova (152), pentru a pierde pe tabloul principal la Marketa Vondrousova (20)
  • pentru ca săptămâna aceasta să fie învinsă în primul meci la WTA 500 St. Petersburg de Aliaksandra Sasnovich (97)

Clasată acum pe locul 99, după ce revenise în top 100 la începutul săptămânii, ea va părăsi luni din nou acest interval al clasamentului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🦋 (@_ana.bogdan_)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.