Anna Kalinskaya (112 WTA la simplu, clasament maxim: 96 WTA / octombrie 2019) a dezvăluit astăzi pe Instagram că acum trei săptămâni a fost testată pozitiv pentru coronavirus (foto 2). Jucătoarea din Rusia scrie că simptomele au fost suportabile: durere de cap, lipsa mirosului, slăbiciune. S-a autoizolat timp de două săptămâni, următoarele două teste au ieşit negative (foto 3) şi acum a reluat antrenamentele.
Ea ne aduce aminte să facem un test, atunci când cineva de lângă noi este bolnav, să ne spălăm pe mâini şi să purtăm mască.

Kalinskaya îşi are reşedinţa la Miami şi jucase trei meciuri demonstrative la începutul lunii iulie în SUA. Este prima jucătoare din circuitul WTA despre care s-a aflat că a fost infectată. 

Pe Anna o ştim de la întâlnirea de Fed Cup disputată în luna februarie la Cluj-Napoca, atunci când alături de Anna Blinkova a adus punctul hotărâtor în partida de dublu pentru echipa Rusiei, care a învins cu 3-2 România.

Jucătoarea care a împlinit 21 de ani pe 2 decembrie, are în palmares un titlu WTA la dublu – International Praga (mai) 2019 – şi o finală – Premier St. Petersburg (februarie) 2019. În această probă ea se clasează acum pe locul 95, după ce îşi atingea cea mai bună poziţie pe 30 septembrie 2019 – locul 72 WTA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.