După cele două victorii din calificări, Marius a câştigat şi prima partidă pe care a disputat-o pe tabloul principal al turneului  ATP 250 Series “European Open”, care se dispută la Anvers.
Este pentru prima dată în 2019, când leagă 3 victorii la un turneu din circuitul ATP.

Astăzi, în turul 1 (R28):

Marius Copil (92 ATP) – Federico Delbonis (Argentina, 77) 6-4, 7-6(3)

Partida a durat 1h27′.
Un singur break în primul set, cel al lui Marius din jocul 7, după ce mai ratase o şansă în al 3-lea. Argentinianul nu şi-a creat nicio oprotunitate de a câştiga cu returul.
Setul 2 a fost mai animat: după un schimb de break-uri în primele două jocuri, Marius s-a desprins în al 5-lea, dar a fost egalat în al 8-lea.
În tie-break, jucătorul nostru a luat avans încă de la început, pe care l-a păstrat şi apoi l-a majorat.
Marius a servit 9 aşi, nu a comis nicio dublă greşeală – pentru al doilea meci la rând, în primul a comis doar una – şi a câştigat 74 din punctele disputate, în timp ce datele statistice ale lui Delbonis au fost: 3 / 3 / 60.

Palmaresul direct a devenit acum 2-0.

În optimile de finală (R16), Marius îl va întâlni pe Diego Schwartzman (Argentina, 15, clasament maxim: 11 ATP / iunie 2018, 27 de ani) [3], care a avut BYE în primul tur.
Cei doi s-au mai întâlnit o singură dată: anul acesta, în primul tur la 500 Series Acapulco, când argentinianul a câştigat în două seturi.

Tablourile turneelor ATP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.