Videoclip cu mingea de meci, la sfârşitul ştirii

Marius Copil a obţinut aseară cea de-a 3-a victorie la turneul ATP Challenger “Surbiton Trophy” şi s-a calificat astfel în prima semifinală de la 500 Series Basel 2018 încoace.
El a mai fost prezent în semifinalele turneului de la Surbiton în 2016 – când ajungea în finală – şi 2017.

În partida din sferturile de finală:

Marius Copil (83 ATP) [6] – Matthew Ebden (Australia, 64) [2] 6-3, 6-2

Partida a durat 1h.
Marius şi-a câştigat toate jocurile de serviciu – a avut de apărat doar o minge de break – cărora le-a adăugat unul câştigat cu returul în primul set şi alte două în al doilea.

Marius acumulează 45 de puncte ATP şi un premiu financiar în valoare de 6.370 € pentru calificarea în semifinale, unde îl va întâlni astăzi, cu începere de la ora aproximativă 14.00 pe Daniel Evans (Marea Britanie, 80, clasament maxim: 41 ATP / martie 2017, 29 de ani).

Marius a mai jucat o singură dată cu Evans, tot aici, în optimile de finală ale ediţiei 2016, atunci când îl învingea pe britanic: 6-4, 6-2.

Daniel Evans a început foarte bine sezonul, cu finale legate la ATP Challenger Quimper şi ATP 250 Delray Beach (după calificări), precedate de tur 3 la Australian Open (după calificări) şi urmate de semifinale la ATP Challenger Indian Wells, dar apoi nu a mai câştigat decât căte un meci pe tablourile principale din circuitul ATP şi ATP Challenger.

Celelalte două sferturi de finală – de pe jumătatea superioară a tabloului – se vor disputa astăzi, la fel ca semifinala respectivă.

Ordinea de joc – 08.05 – ATP Challenger Surbiton 2019

Tabloul de Simplu – ATP Challenger Surbiton 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.