În conferinţa de presă pe care a acordat-o înaintea începerii turneului ATP 500 Series “Erste Bank Open”, Dominic Thiemdeţinătorul titlului – s-a arătat precaut:

Este aproape o misiune imposibilă să-mi apăr titlul anul acesta. Cu toate acestea, voi face tot posibilul în acest sens, dar tabloul este suprarealist.

Oricum, primul tur va fi suprarealist pentru numărul 3 ATP, dar nu în sensul pe care l-a gândit la conferinţa de presă, ci invers, căci el va întâlni astăzi (marţi – ordinea de joc şi tabloul actualizat, mai jos) un jucător clasat pe locul 529 ATP. Despre cum s-a ajuns în această situaţie, am vorbit ceva mai devreme.

Altfel, el a povestit pe noul său blog, că Novak Djokovic i-a adus un cadou, cecul cuvenit pentru participarea de la Adria Tour. Thiem a scris că va dona întreaga sumă spitalului pentru copii Saint Anna din Viena.

Dominic Thiem joacă anul acesta pentru a 10-a oară pe tabloul principal al turneului de la Viena, prima dată în 2011, când de-abia împlinise 18 ani (n. 3 septembrie 1993).

Ordinea de joc – 27.10 – ATP Viena 2020

@ Londra
15 nov - 22 nov 2020
SimpluDublu
"Nitto ATP Finals"
ATP Finals - hard, sală
5.700.000 $
Cronicile turneului


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.