Credit Foto: Twitter @Miss_Sandu
Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au obţinut a doua victorie la turneul ATP Masters 1000 “Mutua Madrid Open”.

Campionii din 2016 au câştigat partida din optimile de finală:

Jean-Julien Rojer (Olanda, 26 ATP la dublu) / Horia Tecău (33) – Kyle Edmund (236) / Neal Skupski (132) (ambii Marea Britanie) 6-2, 6-7(4), [10-5]

Partida a durat 1h18′.
Două break-uri la niciunul, în primul set, pentru Rojer / Tecău, o a doua manşă în care s-a câştigat doar cu serviciul, încheiată cu un tie-break dominat de britanici şi un tie-break de meci în care echipa româno-olandeză a condus tot timpul şi s-a desprins încă de la început.

Câte 180 de puncte ATP pentru Horia şi Jean-Julien – care îl vor readuce cu certitudine pe jucătorul nostru în top 30 al ierarhiei – şi un premiu financiar comun în valoare de 44.560 €.

Adversarii lor din sferturi vor fi decişi astăzi în partida Roberto Carballes Baena (199) / Jaume Munar (214) (ambii Spania) [WC]Marcelo Demoliner (Brazilia, 54) / Daniil Medvedev (Rusia, 275).

După cum se poate observa, primul sfert al tabloului a devenit unul foarte abordabil şi pe optimea lui superioară, după ce favoriţii principali, Pierre Hugues-Herbert / Nicolas Mahut s-au retas din turneu, din cauza unei afecţiuni în zona lombară a celui din urmă, care îi va compromite sezonul până în toamnă.

Tablourile turneelor ATP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.