Despre foarte promiţătorul jucător spaniol – este născut în Austria şi a jucat pentru Germania până în 2016 –  Nicola Kuhn (255 ATP, 19 ani, pe care i-a împlinit ieri!) am vorbit atunci când am prezentat wild card-urile acordate pentru tabloul principal al ATP Masters 1000 “Miami Open presented by Itaú” 2019, dar şi anul trecut, când trecea tot aici un tur pe tabloul principal.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Videoclip la sfârşitul ştirii

A fost foarte aproape să reuşească această performanţă şi ieri, în partida din primul tur (R96), când îl conducea pe Mischa Zverev (Germania, 75 ATP, 31 de ani) cu 6-4, 5-2. La acel scor a servit şi a ratat 5 mingi de meci. La 5-4 a mai ratat alte 3 şi apoi Mischa a câştigat setul.
În decisiv, Nicola a reuşit primul break în jocul 3, pentru ca în ghemul următor să se prăbuşescă la pământ, secerat de crampe. Nu a mai fost capabil nici să părăsească terenul fără ajutor.

Kuhn are o fragilitate fizică, el fiind chinuit de accidentări în timpul junioratului, când a trebuit să piardă un sezon întreg, în 2014.

Mischa Zverev a înregistrat astfel prima victorie din 2019, după ce pierduse în primul tur la precedentele 3 turnee: Australian Open, 500 Series Acapulco şi Masters 1000 Indian Wells.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.