Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două slideshow-uri a câte 3 imagini din momentul abandonului lui Kuhn
Videoclip la sfârşitul ştirii

Despre foarte promiţătorul jucător spaniol – este născut în Austria şi a jucat pentru Germania până în 2016 –  Nicola Kuhn (255 ATP, 19 ani, pe care i-a împlinit ieri!) am vorbit atunci când am prezentat wild card-urile acordate pentru tabloul principal al ATP Masters 1000 “Miami Open presented by Itaú” 2019, dar şi anul trecut, când trecea tot aici un tur pe tabloul principal.

A fost foarte aproape să reuşească această performanţă şi ieri, în partida din primul tur (R96), când îl conducea pe Mischa Zverev (Germania, 75 ATP, 31 de ani) cu 6-4, 5-2. La acel scor a servit şi a ratat 5 mingi de meci. La 5-4 a mai ratat alte 3 şi apoi Mischa a câştigat setul.
În decisiv, Nicola a reuşit primul break în jocul 3, pentru ca în ghemul următor să se prăbuşescă la pământ, secerat de crampe. Nu a mai fost capabil nici să părăsească terenul fără ajutor.

Kuhn are o fragilitate fizică, el fiind chinuit de accidentări în timpul junioratului, când a trebuit să piardă un sezon întreg, în 2014.

Mischa Zverev a înregistrat astfel prima victorie din 2019, după ce pierduse în primul tur la precedentele 3 turnee: Australian Open, 500 Series Acapulco şi Masters 1000 Indian Wells.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.