În al doilea sfert de finală disputat astăzi la ATP Masters 1000 “Rolex Monte-Carlo Masters”, liderul ATP a fost eliminat în partida:

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Daniil Medvedev (Rusia, 14 ATP) [10] – Novak Djokovic (Serbia, 1 ATP) [1] 6-3, 4-6, 6-2

Partida a durat 2h20′.
Două break-uri la niciunul pentru rus, în primul set, unul singur pentru Djokovic, în al doilea şi un set decisiv, în care Medvedev s-a distanţat la 5-1, Nole a reuşit un break, pentru ca să-şi piardă apoi încă o dată serviciul.

Aceasta este prima victorie a lui Medvedev în faţa lui Djokovic, în a 4-a lor întâlnire.

De asemenea, victoria de astăzi este a 3-a în faţa unui jucător din top 10 ATP, pe a doua o obţinuse tot la ediţia actuală a turneului – în optimile de finală, la Stefanos Tsitsipas (8) – iar pe prima, în turul 1 (R128) al Wimbledon 2017, la Stan Wawrinka (3).

Daniil Medvedev va disputa astfel prima lui semifinală la un turneu Masters 1000 – după cum şi sfertul de finală fusese o premieră – în faţa învingătorului din primul sfert de finală disputat astăzi:

Dusan Lajovic (Serbia, 48) – Lorenzo Sonego (Italia, 96) [Q] 6-4, 7-5 în 1h46′

Daniil Medvedev are un sezon excelent, rezultatul de aici fiind anunţat de finala de la 250 Series Brisbane şi titlul de la 250 Series Sofia.

Cât despre Novak Djokovic, după triumful de la Australian Open, rezultatele lui au suferit mult, el pierzând în turul 3 (R32) la Masters 1000 Indian Wells şi în optimi la Masters 1000 Miami.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.