Embed from Getty Images

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au avut de furcă doar un set cu adversarii lor astăzi, în sferturile de finală ale Masters 1000 “Paris Rolex Masters”, echipa clasată pe locul 7 în clasamentul sezonului 2018, Klaasen / Venus.

Perechea româno-olandeză a dominat tie-break-ul primului set, după ce toate jocurile se câştigaseră cu serviciul, ca în manşa a doua să nu mai piardă niciun joc, după ce 3 dintre ele le-au câştigat la punct decisiv, unul la 30, unul la 15 şi unul la zero:

Jean-Julien Rojer (23 ATP la dublu) / Horia Tecău (31) – Raven Klaasen (Africa de Sud, 18) / Michael Venus (Noua Zeelandă, 12) [6] 7-6(4), 6-0 în 1h11′

Horia şi Jean-Julien se califică pentru a doua oară în semifinalele unui turneu Masters 1000 – după Cincinnati – în acest sezon, compromis într-o bună măsură de accidentarea jucătorului nostru.
Ei îşi egalează performanţa de la ediţia trecută a turneului – 360 de puncte – astfel că Horia este sigur că va reveni luni în top 30. Premiul financiar comun este de 71.130 USD.

Adversari în semifinale le vor fi învingătorii din partida Pierre-Hugues Herbert (19) / Nicolas Mahut (14) (ambii Franţa) [8] – Mike Bryan (1) / Jack Sock (6) (ambii SUA) [2], care se joacă acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.