Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidei

Simona Halep a obţinut a doua victorie la “Australian Open 2020”.

În partida contând pentru turul 2 (R64):

Simona Halep (3 WTA) [4] – Harriet Dart (Marea Britanie, 173) [Q] 6-2, 6-4

Partida a durat 1h17′.
Simona a început partida cu un break, britanica reuşind imediat un re-break la zero. În continuare jucătoarea noastră a pus lucrurile la punct, nu a mai pierdut decât un joc până la sfârşitul setului, iar în al doilea a luat un avans care s-a dovedit a fi decisiv: 4-0. Aceasta, chiar dacă spre final s-a grăbit să închidă partida, a scurtat schimburile şi a greşit mai mult oferindu-i britanicei un spor de încredere şi permiţându-i să se apropie de la 5-1, la 5-4, după ce salvase o minge de meci la 5-3 pe serviciul Simonei. Depăşindu-şi starea de frustrare, jucătoarea noastră s-a regăsit şi a reuşit să închidă partida, după ce a ratat alte două mingi de meci şi a salvat una de 5-5 a lui Dart.

Simona acumulează deocamdată 130 de puncte WTA – 240 pentru optimi de finală la ediţia trecută a turneului – şi îşi asigură un premiu financiar în valoare de 180.000 AUD.

Adversara ei din turul 3 (R32) va fi decisă în partida Danielle Collins (SUA, 25) [26] – Yulia Putintseva (Kazahstan, 38), care se dispută acum, pe un teren în aer liber, ora de start fiind decalată din cauza ploii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.