Informaţia care circula de două zile a fost confirmată oficial: Monica Niculescu este noul căpitan al naţionalei feminine a României.

Simona Halep va participa la întâlnirea cu Italia

Conform contului oficial “Romania Billie Jean King Cup Team”:

Monica Niculescu, noul Căpitan al echipei feminine a României.
FRT îi mulțumește lui Florin Segărceanu pentru totala lui implicare
Monica Niculescu este noul Căpitan al Echipei Naționale de senioare a României, după ce antrenorul Florin Segărceanu a decis să renunțe la funcția de Căpitan-nejucător pe care a ocupat-o începând cu luna noiembrie 2017.
Conducerea FRT își exprimă pe această cale recunoștința față de activitatea depusă de antrenorul Florin Segărceanu alături de echipa de Fed Cup a României, pe care a dus-o spre cea mai bună performanță din istorie, semifinala Grupei Mondiale cu Franța din anul 2019, și îi mulțumește pentru pasiunea și implicarea de care a dat dovadă în cei peste trei ani în care s-a ocupat de destinele Naționalei de senioare a României.
De asemenea, FRT anunță că jucătoarea Monica Niculescu a acceptat propunerea de a fi noul Căpitan al Echipei Naționale a României, prima întâlnire oficială la care va participa în această calitate fiind România – Italia, de la Cluj-Napoca, din 16-17 Aprilie 2021, din Play-off-ul Grupei Mondiale a “Billie Jean King Cup”, noul nume sub care se desfășoară Fed Cup.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.