Articol în curs de actualizare

Conform contului oficial de Facebook “Romania Billie Jean King Cup Team”, lotul echipei României pentru partida cu Italia din “Billie Jean King Cup”, care se va disputa în cadrul barajelor pentru turul calificativ al Turneului Final 2022, va fi compus din Simona Halep, Patricia Maria Țig, Irina Bara, Mihaela Buzărnescu și Monica Niculescu.

Vom reveni pe larg

Partidele vor începe la ora 15.30 în ziua de vineri, 16 aprilie şi de la ora 14.00, sâmbătă, 17 aprilie. Întâlnirea se joacă fără spectatori la Cluj-Napoca.

Monica Niculescucăpitanul echipei:

Ne bucurăm foarte mult să jucăm din nou în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, un loc de unde avem amintiri minunate, dintr-un oraș cu oameni pasionați de tenis care, chiar dacă nu vor putea fi în tribune, suntem convinși că vor fi cu sufletul alături de echipă, așa cum sunt toți susținătorii noștri din întreaga țară, cu toată energia lor pozitivă.

Alina Tecşor – antrenoarea echipei

Așteptăm de un an acest meci și mă bucur că, în sfârșit vom putea juca. Este un meci important pentru România și chiar dacă nu vom avea de partea noastră suporterii, care au creat o atmosferă fantastică de fiecare dată când fetele noastre au jucat în Sala Polivalentă, ne bucurăm să avem parte, din nou, de emoția și adrenalina acestei competiții.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.