După ce Simona Halep declinase participarea la întâlnirea cu Italia, din barajul pentru turul calificativ al Turneului Final “Billie Jean King Cup” 2022, care se va disputa pe 16 şi 17 aprilie la Cluj-Napoca şi Patricia Ţig a anunţat – conform site-ului FRT –  că nu va mai veni, invocând acelaşi motiv, o accidentare.

În aceste condiţii, lotul echipei României s-a micşorat la 4 jucătoare: Irina Bara, Mihaela Buzărnescu, Gabriela Ruse, cărora li se adaugă căpitanul jucător, Monica Niculescu.

O întrebare retorică: dacă jucătoarele consacrate tot nu stăteau la coadă pentru a fi prezente în lotul României, de ce nu a fost chemată o jucătoare care trudeşte în circuitul ITF, pentru care ar fi fost o onoare şi o mândrie prezenţa în echipa naţională?

Gabi a jucat deja o avanpremieră a întâlnirii, săptămâna aceasta, în optimile de finală ale turneului ITF W60 Bellinzona.

Credit Foto copertă: Jimmie48 Tennis Photography

1 COMMENT

  1. Dragos, asa e, poate era momentul potrivit sa li se fi dat sansa si altor jucatoare tinere si in forma. Pacat ca la nivel de echipa nationala se gandeste in continuare ca pe vremea lui mamaie. Asa nu avansam deloc. Rușinică celor de la conducere???

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.