Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

4 Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidelor de simplu

Echipa Canadei s-a calificat pentru întâia oară în finala Cupei Davis, după ce a câştigat prima semifinală disputată la Turneul Final, “Davis Cup by Rakuten Madrid Finals”, cea de pe jumătatea superioară a tabloului:

CANADA – RUSIA 2-1

Andrey Rublev (23 ATP) – Vasek Pospisil (150 ATP) 6-4, 6-4

Partida a durat 1h27′.
Break-ul din primul joc al partidei i-a fost suficient lui Rublev pentru a câştiga primul set. Putea să-l încheie şi mai devreme, dar la 5-3 şi 40-0, aflat la primire a ratat 3 mingi de set, pentru a închide în jocul următor, după ce Pospisil revenise din nou, acum de la 40-15, dar doar până la 40 egal.
Jucătorul rus s-a desprins şi în setul 2 la 3-0, Pospisil a egalat, dar Rublev a câştigat imediat încă o dată cu returul, închizând din nou cu întârziere, căci la 5-3 a ratat o minge de meci la primire.

Andrey Rublev a câştigat a 4-a partidă din tot atâtea disputate săptămâna aceasta.

Denis Shapovalov (15) – Karen Khachanov (17) 6-4, 4-6, 6-4

Partida a durat 1h53′.
În primul set, Khachanov s-a desprins la 4-1, datorită break-ului din jocul 2, dar o serie de 5 jocuri consecutive câştigate de Shapovalov i-au asigurat primul set.
În manşa a doua, unicul break a fost cel al jucătorului rus din ultimul ghem. Tot el avusese unica şansă de a câştiga cu returul în primele 9 jocuri.
În decisiv, Denis a convertit prima oportunitate de break din set, în jocul 7, avantaj pe care şi l-a păstrat până la sfârşit. Dar pentru asta a trebuit să salveze o şansă de re-break al lui Karen în jocul 8 şi încă 3 consecutive de la 0-40 în ultimul. La acel scor, un challenge l-a salvat de la o dublă greşeală şi de la egalitate la 5 pe tabelă. Rămas în ghem, el a câştigat următoarele 5 puncte şi a egalat scorul întâlnirii.

Vasek Pospisil (447 ATP la dublu) / Denis Shapovalov (50) – Karen Khachanov (86 ATP la dublu) / Andrey Rublev (75) 6-3, 3-6, 7-6(5)

Partida a durat 2h6′
Canada a câştigat primul set datorită break-ului din jocul 2 şi au apărat în ultimul joc şansa de re-break a Rusiei.
Khachanov / Rublev au reuşit primul break în jocul 4 al setului 2, Pospisil / Shapovalov au făcut re-break în jocul 7, dar Rusia a câştigat imediat încă o dată la primire.
Setul decisiv a fost lipsit de break-uri – fiecare echipă ratând câte două şanse de a câştiga cu returul – iar în tie-break canadienii au revenit de la 2-4 cu 4 puncte câştigate la rând şi au convertit a doua minge de întâlnire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.