Emma Răducanu va lucra cu alt antrenor, după ce la Wimbledon l-a avut alături – aşa cum ştiam deja – pe reputatul Nigel Sears, conform telegraph.co.uk.

Embed from Getty Images

Emma şi Nigel Sears, în timpul unui antrenament la Wimbledon

Ea va lucra de-acum înainte cu Andrew Richardson – fost jucător, în vârstă de 47 de ani, clasament maxim: 133 ATP la simplu / 1997 şi 96 ATP la dublu / 1996 – unul dintre antrenorii care au format-o la Bromley Tennis Centre din sud-estul Londrei, unde jucătoarea a urmat şi şcoala primară şi unde a revenit acum două zile pentru o acţiune organizată de LTA (Federaţia Britanică): 

Fără să fi avut elevi renumiţi până acum, el a fost ales, se pare, pentru că jocul şi personalitatea Emmei îi sunt familiare, dar şi pentru că este mai adecvat pentru nivelul psihic actual al ei, decât un antrenor consacrat, obişnuit să pună o presiune mai mare pe elevele sale.
Probabil că în balanţă a cântărit şi abandonul jucătoarei britanice în optimile de finală ale Wimbledon.

Emma, născută pe 13 noiembrie 2002, ocupă acum locul 184 WTA, după ce pe 12 iulie îşi atinsese maximul carierei: 179 WTA, după rezultatul bun de la Wimbledon.

Ea va pleca împreună cu Richardson pentru seria turneelor din SUA, primul fiind WTA 500 “Mubadala Silicon Valley Classic”, care se va disputa la San Jose, California, în perioada 2-8 august, unde a primit un wild card.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.