Galerie.
Credit Foto: Facebook Romania Fed Cup Team şi Ago Vision Production

În vederea întâlnirii cu echipa Elveţiei, contând pentru Barajul Grupei Mondiale – Fed Cup 2018, echipa reprezentativă a României s-a antrenat astăzi în sala Polivalentă din Cluj-Napoca şi a acordat tradiţionala conferinţă de presă (video, la sfârşitul ştirii).

Simona Halep a acordat un interviu pentru site-ul Federaţiei Elveţiene (video, mai jos).

Întrebare: Simona, cât de bine le cunoşti pe jucătoarele elveţiene?

Simona: O ştiu foarte bine pe Bacsinszky pentru că am jucat împotriva ei, am întâlnit-o şi pe Patty Schynder, dar cu mulţi ani în urmă, cu celelalte nu cred că am jucat. Va fi cu certitudine o întâlnire echilibrată. Îmi propun să dau tot ce pot şi să câştig pentru ţara mea.

Î.: Eşti numărul 1, sala va fi plină, 9.000 de spectatori. Simţi presiunea?

Simona: Pot să spun că o simt puţin, dar este una plăcută. Este bine să fii în acea poziţie, să fii prima în lume. Aştept să vină mulţi spectatori. Mereu aici, la Cluj, este o atmosferă extraordinară şi duminică va fi şi mai şi, căci vom face ceva special.

*

Surpriza despre care vorbeşte Simona este o coregrafie specială la care vor participa atât suporterii, cât şi jucătoarele echipei României.

“Fiecare spectator va avea câte ceva pe scaun, iar fetele vor intra şi ele în rol. Va fi o coregrafie special gândită, un adevărat spectacol”, au anunţat reprezentanţii organizatorilor acestui meci, care nu au vrut să dezvăluie mai multe din această surpriză, conform site-ului www.cjsport.ro, din care înţelegem că acţiunea va avea loc, totuşi, sâmbătă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.