Galerie
Credit Foto: habtoortennis.com

Site-ul turneului ITF – dotat cu premii în valoare de 100.000 USD+H (ospitalitate) – “Al Habtoor Tennis Challenge” a publicat fotografiile zilei de ieri.
Aşadar, în galeria de mai sus le putem vedea pe campioanele din proba de dublu, Mihaela Buzărnescu (104 WTA la dublu) / Alena Fomina (Rusia, 252), dar şi pe învinsele lor din finală, Lesley Kerkhove (Olanda, 77) / Lidziya Marozawa (Belarus, 71) [1], în timpul ultimului meci şi la festivitatea de premiere.

Graţie celor 150 de puncte WTA cucerite aici, Mihaela îşi va mai îmbunătăţi încă o dată maximul clasamentului la acest turneu şi va progresa de mâine pe locul 89  (neoficial) în ierarhia de dublu.

 *

În proba de simplu Belinda Bencic (Elveţia, 98 WTA) [5], cea care o învingea în sferturi pe Mihaela a câştigat al treilea titlu consecutiv după cele de la  WTA 125k Series (Challenger) Taipei şi Hua Hin, în prima jumătate a lui noiembrie.

În finala de ieri Ajla Tomljanovic (Croaţia, 130) [7] nu a reuşit să-şi apere şansele decât în primul set – 4-6 – apoi s-a retras.

Bencic – fostă 7 WTA / februarie 2016 – va progresa în urma acestui succes până pe locul 74 WTA, iar Mihaela Buzărnescu îşi va păstra locul 3 în clasamentul WTA Porsche Race Singles 2018, în care – firesc – elveţianca este lideră autoritară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.