Nu rata:

ITF 100k+H Southsea 2018: Monica Niculescu şi Raluca Olaru, cu partenere diferite, joacă astăzi în semifinalele de dublu.

Embed from Getty Images

Slideshow – 3 imagini: Monica, în acţiune la Southsea

Săptămâna aceasta se dispută turneul ITF Pro – dotat cu premii în valoare de 100.000 USD + H (ospitalitate) – “Fuzion 100 Southsea Trophy”, în Anglia, pe iarbă.

Turneul are tablouri de 16 jucătoare la simplu şi 8 echipe la dublu, fără calificări. Anul trecut, Irina Begu juca finala aici.

Anul acesta, cea mai bună veste este revenirea Monicăi Niculescu pe teren – sperăm, complet refăcută – care nu mai jucase de la începutul lunii mai, după altă lună de pauză.

Firesc, Monica (59 WTA) are nevoie de câteva meciuri de acomodare şi dacă la simplu a pierdut în primul tur: 2-6, 3-6 cu Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia, 91), la dublu ea a câştigat primul meci, ca şi Raluca Olaru, de altfel.

Astfel că ele vor juca astăzi în semifinalele:

Shuko Aoyama (Japonia, 31) / Monica Niculescu (18) [1]Alicja Rosolska (Polonia, 42) / Abigail Spears (SUA, 39)

Lidziya Marozawa (Belarus, 50) / Raluca Olaru (47) – Kirsten Flipkens (Belgia, 45) / Johanna Larrson (Suedia, 25) [2]

Marozawa este partenera cu care Mihaela a ajuns în finala WTA International Praga, Rosolska / Spears le-au învins pe Buzărnescu / Watson în finala de la WTA International Nottingham, iar Kirsten Flipkens va fi coechipiera Monicăi la Wimbledon 2018, echipa lor fiind cotată cap de serie 13.

ComenteazĂ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com