ghioroaie-enache
Ilona şi Diana – campioane la Hammamet. Credit Foto: Facebook Ilona

Perechea Diana Enache (720 WTA la dublu) / Ilona Ghioroaie (1183) /  a câştigat proba de dublu a turneului ITF – cu premii în valoare de 10.000 USD de la Hammamet (Tunisia).

Ele nu au fost cotate printre favorite, dar în finala de astăzi le-au învins pe Carolina Meligeni Rodrigues Alves (Brazilia, 344) / Noelia Zeballos (Bolivia, 772) [3] cu 3-6, 6-1, [10-8] în 1h15′.

Credit Info: itftennis.com

Un titlu extrem de important pentru ambele jucătoare, căci pentru Ilona Ghioroaie este primul la dublu – ea mai are două victorii de turneu la simplu, realizate în octombrie la Chişinău, iar pentru Diana Enache el reprezintă confirmarea revenirii la forma dinainte de grava accidentare suferită acum un an – ea are un maxim al carierei la dublu: 213 / noiembrie 2015 – căci ea a mai câştigat în octombrie un titlu la ITF 10k Antalya ( / Agnes Bukta). Titlul de astăzi este cel de-al 49-lea la dublu în circuitul ITF pentru Diana, ea mai având şi 13 victorii de turneu la simplu.

Titlul Ilonei şi al Dianei este cel de-al patrulea în prima săptămână a noului sezon pentru jucătoarele noastre în circuitul ITF.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.