Cezar Creţu îşi continuă progresul. După ce la ATP Challenger Iaşi (14-20 septembrie) obţinea o victorie preţioasă în primul tur, în faţa unui jucător clasat pe locul 242 ATP, astăzi, la următorul turneu pe care l-a jucat, ITF M15 “17th Lyttos Beach ITF World Tour”, care se dispută la Heraklion, a învins din nou un jucător mult mai bine clasat.

Cezar, la Heraklion, după victoria de astăzi

Mulţumim şi pe această cale, jucătorilor pentru fotografiile pe care ni le-au trimis, părinţilor şi antrenorilor care ne-au comunicat rezultatele, căci transmisiile datelor sunt îngreunate din cauza inundaţiilor, după cum puteţi vedea consultând site-ul oficial ITF sau pe cele de live score, unde rezultatele apar cu întârziere

Promovat din calificări, jucătorul nostru – născut pe 24 aprilie 2001, clasat săptămâna acesta pe locul 881 ATP – l-a eliminat în primul tur (R32): 6-3, 6-3 pe francezul Maxime Hamou (363, clasament maxim: 211 ATP / iulie 2015, 25 de ani), care are nu mai puţin de 12 titluri ITF în palmares, ultimele 4 câştigate anul trecut.

Cezar acumulează încă un punct ATP şi îl va întâlni în optimile de finală pe Sho Shimabukuro (Japonia, 463, clasament maxim: 425 ATP / februarie 2020, 23 de ani).

ITF W15 Heraklion 2020: Anca Todoni a obţinut a doua victorie pe un tablou principal din circuitul profesionist

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.