Jaqueline Cristian traversează un moment dificil al carierei, cauzat desigur de revenirea greoaie de după accidentarea gravă iar despărţirea de antrenorul alături de care obţinuse succese importante anul trecut nu i-a fost de ajutor.

Cum la începutul săptămânii au fost scăzute punctele până la sfârşitul sezonului – aşa cum ştiam deja – ea a pierdut nu mai puţin de 298, corespunzătoare optimilor de la WTA 250 Tenerife (18-24 octombrie), sferturilor de la WTA “Transylvania Open”, Cluj-Napoca (25-31 octombrie) şi a finalei de la WTA 250 Linz (8-14 noiembrie), rezultate cu care încheia în forţă anul trecut. Astfel, a regresat de pe locul 82, pe 143 WTA (clasamentul de săptămâna aceasta). 

Imagine din timpul partidei de astăzi
Credit foto: internationauxfemininsvien

Mai mult, astăzi în primul tur (R32) al turneului ITF W80 “Internationaux Feminins De La Vienne”, care se dispută pe hard indoor la Poitiers, cotată cap de serie 4, ea a fost învinsă – 6-3, 4-6, 6-4 în 2h1′ – de Alice Tubello (541) [Q], o jucătoare franceză, care la 21 de ani are un clasament maxim 496 WTA / ianuarie 2020 şi care la junioare nu a urcat mai sus de locul 93 ITF / 2018.
Mai jos, valorosul tablou, spicuim la întâmplare numele Dianei Parry, a Marketei Vondrousova sau a Tatjanei Maria.

Astfel că jucătoarea noastră rămâne după revenire, cu titlul de la ITF W80+H Le Neubourg, dar cu 6 înfrângeri în primul tur, precedentele 5 la US Open, WTA 250 Tallinn, Monastir,  “Transylvania Open” şi WTA 125k Rouen.

Foto copertă: Jaqueline, aseară, prin Poitiers

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.