Echipa Europei şi-a materializat până acum cu prisosinţă statutul de favorită a Laver Cup 2021.
Sâmbătă, în ziua a doua – când s-au acordat câte două puncte pentru fiecare victorie – s-a distanţat faţa de cea a Restului Lumii, câştigând toate cele patru partide.

Credit Foto: @lavercup
Galerie videoclipuri (4), la sfârşitul ştirii

Astfel, scorul este acum:

EUROPA – RESTUL LUMII 11-1

Embed from Getty Images

Stefanos Tsitsipas – Nick Kyrgios 6-3, 6-4 în 1h26′, datorită break-urilor din jocurile 4 şi 5 (în acest game, Nick a servit două duble greşeli) ale lui Tsitsipas. Până la 5-3 în setul al doilea, Kyrgios nu-şi crease nicio şansă de a câştiga la primire. Acolo a ratat 5 primele 3 de la 40-0a – iar în ultimul joc, încă una.
Kyrgios, care săptămâna aceasta se clasează pe locul 95 ATP, nu va participa la ATP Masters 1000 Indian Wells (7-17 octombrie), iar la conferinţa de presă a spus că se întoarce în Australia, pentru a-şi vedea mama bolnavă şi a lăsat dubii, asupra  viitorului său în circuit:

Embed from Getty Images

Alexander Zverev – John Isner 7-6(5), 6-7(6), [10-5] în 2h18′, după ce în primele două seturi nu s-a consemnat niciun break – în primul niciun joc nu s-a decis la avantaje, în al doilea, doar 4 şi fiecare a ratat trei mingi de break – aşa cum e de aşteptat de la o partidă în care joacă John şi un tie-break de meci în care Sascha s-a desprins de la 2-2 la 5-2, mărindu-şi apoi avantajul.

Embed from Getty Images

Daniil Medvedev – Denis Shapovalov 6-4, 6-0 în 1h15′, după ce jucătorul rus a câştigat toate game-urile de la 4-4 şi astfel s-a consemnat primul set alb în istoria Laver Cup.

Embed from Getty Images

Andrey Rublev / Stefanos Tsitsipas – John Isner / Nick Kyrgios 6-7(8), 6-3, [10-4]

Astăzi (duminică), în ultima zi – când se vor acorda 3 puncte pentru fiecare victorie – meciurile nu vor mai fi divizate în două sesiuni, ci se vor disputa în continuare, urmând să înceapă la ora 19.00, cu partida de dublu: 

Galerie videoclipuri (4)
Momentele importante ale paridelor disputate sâmbătă
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.