Simona, la conferinţa de presă şi în timpul partidei câştigate ieri
în foto 1-4, o vedem aşteptându-l pe Juan Martin Del Potro – care încă nu-şi încheiase conferinţa – şi salutându-se cu el

După victoria din turul 2 (R64) al Roland Garros 2019, Simona Halep a spus la conferinţa de presă:

Această partidă a fost diferită, pentru că am avut avantaj şi mingi de meci. Aşa că am fost încrezătoare că pot s-o câştig. Ştiam că sunt capabilă să fac asta. Aşa că în decisiv mi-am zis să rămân calmă, să continui să joc ca şi până atunci, fără să ţin cont că l-am pierdut pe al doilea.
Am încercat doar să ascut unghiurile, deoarece de lângă corp lovea foarte, foarte bine. Am încercat, de asemenea, să joc mai mult cu primul serviciu. Cred că am fost mai puternică psihic şi de aceea am câştigat.

Nu mai jucasem împotriva ei şi nu ştiam la ce să mă aştept, cum o să-mi vină mingea. Categoric a făcut un meci excelent astăzi. Nivelul a fost foarte ridicat.
Vreau s-o felicit, pentru că a luptat până la sfârşit. Cred că asta este important pentru încrederea ei şi îi va folosi la următoarele turnee.

Este bine că sunt în continuare în turneu şi pot să-l savurez mai mult, căci sunt mai relaxată.
Am deja titlul, rămâne de văzut dacă voi fi capabilă să-l mai câştig încă o dată. Mă motivez zilnic şi încerc să-mi depăşesc limitele. Simt că e şi mai frumos anul acesta.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.