După trei victorii în calificări şi două pe tabloul principal la Roland Garros 2020, Irina Bara a pierdut astăzi în turul 3 (R32):

Embed from Getty Images

Irina şi Sofia – la sfârşitul ştirii – în timpul partidei de astăzi

Sofia Kenin (6 WTA) [4]Irina Bara (142) [Q] 6-2, 6-0

Partida a durat 1h12′.
Irina a început bine, 2-0 datorită break-ului din jocul 2, dar apoi a urmat o serie de 12 jocuri consecutive câştigate de Kenin.
Se spune des – şi când e cazul şi când nu e – că scorul nu reflectă realitatea din teren, dar aici chiar aşa au stat lucrurile, cel puţin în ce priveşte primele 8 jocuri ale acestei serii, pentru că 6 dintre acestea s-au câştigat la avantaje, plus ultimul din meci. Jucătoarea noastră a ratat 5 mingi de break în fiecare set.
Nici jocul româncei nu a fost atât de inferior celui al adversarei. S-a apărat calmă în faţa furiei cu care era atacată şi a reuşit câteva puncte câştigătoare de toată frumuseţea. Dar – ca şi în meciul cu Ana – campioana de la Australian Open a făcut diferenţa cu stopurile, lovitură pe care o stăpâneşte aproape la perfecţie.
Sofia a câştigat 71 din punctele disputate, iar Irina 48, diferenţa la acest capitol creându-se la mijlocul setului 2.

Irina încheie cel mai bun turneu al carierei – cu realizări importante în puncte şi premiu financiar, cuvenite – dar mai ales cu speranţa că acest rezultat îi va da un imbold carierei sale.

Embed from Getty Images

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.