Simona Halep şi Patrick Mouratoglou, mesaje după meciul din turul 2. Extras din conferinţa de presă, unde jucătoarea explică ce s-a întâmplat

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou au postat pe reţelele de socializare mesaje adresate fanilor, după înfrângerea din turul 2 (R64) la Roland Garros 2022.

Simona:

Vă salut! Scriu aceste rânduri deoarece simt că trebuie să le împărtăşesc cu cei cărora le pasă. Ca de obicei, am primit acelaşi sprijin masiv din partea fanilor şi vreau să vă mulţumesc tuturor!
Sunteţi extraordinari! Mă încurajaţi necondiţionat şi asta înseamnă mult pentru mine.
Ultimele 18 luni au fost dificile, atât din punct de vedere emoţional, cât şi fizic.
După ce am pierdut la Doha, mesajul meu pentru cei apropiaţi a fost că nu mai pot şi că am terminat-o cu tenisul. Dar cumva, pasiunea mi-a revenit, am început să iubesc din nou acest sport şi am decis să lucrez iar şi să fac schimbări semnificative.
Sunt foarte mândră de ce am realizat în ultima vreme şi totul cu ajutorul lui Patrick, căruia vreau să-i mulţumesc că îmi este alături.
Fără doar şi poate, rezultatele sunt negative, pentru că şi aşteptările sunt mari. Sunt campioană de Grand Slam, fost număr 1 WTA şi atunci când joc, este aşteptată victoria mea. Dar nimic nu vine de la sine. Pentru a fi capabilă să ajung din nou în vârf, am nevoie de timp şi de multă muncă.
Nu îmi stă în fire să renunţ, aşa că mâine este o nouă zi şi sunt pregătită să o iau de la capăt.
Apropo, acum ştiu cum este să ai un atac de panică, nu este uşor de gestionat, dar am depăşit momentul şi deja zâmbesc! 😊
Cu drag ❤️ Simona

Patrick:

Mereu am fost mândru de succesele pe care le-am avut cu jucătorii, dar, la fel de bine, este important să recunosc atunci când realizările nu sunt satisfăcătoare.
Rezultatele pe care le-am avut în ultima lună la Madrid, Roma şi Roland Garros sunt insuficiente pentru o jucătoare de calibrul Simonei şi îmi asum întreaga răspundere pentru acestea.
Ea este total implicată, motivată şi dă totul la fiecare minge. Este o campioană, palmaresul ei vorbeşte de la sine.
Aştept mult mai multe de la mine şi vreau să-mi cer scuze fanilor care au fost mereu alături de noi.

Simona a explicat la conferinţa de presă ce s-a întâmplat pe teren [videoclip, mai jos]:

Am jucat bine la început, am avut un break înainte şi în setul al doilea, dar apoi s-a întâmplat ceva şi m-am pierdut. Ea joacă bine şi a făcut o partidă bună.
Am avut un atac de panică. S-a întâmplat şi n-am ştiut cum să-l gestionez, pentru că nu mi se întâmplă des aşa ceva. Nu-i cunosc cauza, conduceam, jucam bine, dar s-a întâmplat. Nu am mai putut să mă concentrez.
După meci a fost desul de neplăcut, dar acum mi-e bine. Mi-am revenit şi am învăţat din acest moment. Cred că nu este ceva periculos şi e bine că acum pot zâmbi.
Este doar o partidă de tenis şi trebuie să fiu mai relaxată. Probabil că am pus prea multă presiune asupra mea pentru că îmi doream să câştig. Am intrat în panică analizând prea mult.


@ Paris
22 mai - 5 iun 2022
"Roland Garros"
Grand Slam - zgură, aer liber
34.367.215 €
Cronicile turneului

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.