Galerie
Berrettini în timpul partidei întrerupte ieri şi auxiliarii de la Kitzbühel luptând cu apa, care a inundat de câteva ori terenul
Credit Foto: “Generali Open Kitzbühel”

A doua semifinală a evenimentului “Thiem’s 7”, care se dispută la Kitzbühel, este întreruptă la acelaşi scor:

Andrey Rublev (Rusia, 14 ATP) – Matteo Berrettini (Italia, 8) 6-4, 2-1, serveşte Matteo

şi va fi reluată astăzi la ora 13.00.
După odihna cuvenită, învingătorul îl va întâlni în finală pe Dominic Thiem (3 ATP), iar învinsul pe Roberto Bautista Agut (12), ora de disputare a finalei pentru locul 3 nefiind încă stabilită (este posibil să se joace în acelaşi timp pe alt teren). 

*

Pe de altă parte, după ce “inamicii” acestor zile, Alexander Zverev şi Nick Kyrgios, s-au retras de la evenimentul “bett1 ACES”, care se va disputa la  Berlin în două etape, locurile lor au fost luate de Matteo Berrettini – la prima etapă, cea pe iarbă, 13-15 iulie -, Roberto Bautista Agut – la cea de pe hard, 17-19 iulie – şi Karen Khachanov, care le va disputa pe ambele.

Astfel, Matteo Berretini este posibil să joace 3 meciuri în 3 zile pe suprafeţe diferite: astăzi, sâmbătă, la Kitzbühel – pe zgură – duminică, la Sophia Antipolis, în faza finală a “Ultimate Tennis Showdown” – pe hard – şi luni – pe iarbă – la Berlin, cu precizarea că ordinea de joc de la “bett1 ACES” nu a fost încă publicată.

Galerie
Tinerii jucători germani Rudolf Molleker stânga şi Robert Strombachs au testat în premieră terenul de pe Steffi Graf Arena
Pregătirile de acolo sunt încheiate, în timp ce în hangarul de la fostul aeroport Tempelhof – unde se va disputa evenimentul pe hard – amenajarea arenei de tenis a început ieri (!)

Rudolf Molleker (189, clasament maxim: 146 ATP/ iulie 2019, 19 ani) este născut la Sievierodonetsk, Ucraina. A venit în Germania împreună cu familia, pe când avea 3 ani. Se pregăteşte la Academia Mouratoglou.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.