WTA a anunţat distincţiile de la sfârşitul anului pentru cele mai reuşite turnee din circuit. Voturile au fost date de către jucătoare, care au evaluat competenţa organizatorilor şi a echipelor, a implicării fanilor şi impactul pe care evenimentul l-a avut în promovarea tenisului.

  • la categoria 250 câştigător a fost “Transylvania Open by Verdino”, care anul acesta şi-a disputat a doua ediţie , pe hard indoor, în BTarena din Cluj-Napoca [tweet, mai jos].
    Site-ul WTA o citează pe Laura Siegemund, campioană în proba de dublu (/ Kirsten Flipkens)
    “Transylvania Open by Verdino”  a fost un eveniment minunat, cu o echipă formată din oameni foarte amabili şi cu idei originale, care le-au creat jucătorelor o stare de bună dispoziţie de-a lungul turneului.

Scrisoarea pe care directorul turneului, Patrick Ciorcilă a primit-o din partea lui Steve Simon, CEO al WTA:

 

  • la categoria WTA 500, a fost distins turneul “Credit One Charleston Open, care şi-a disputat a 49-a ediţie pe zgura verde, de la Family Circle Tennis Center.
  • la categoria WTA 1000, câştigător a fost pentru a 9-a oară la rând şi pentru a 13-a oară în total, “BNP Paribas Open”, care şi-a disputat anul acesta cea de-a 33-a ediţie (WTA), pe hard indoor, la Indian Wells Tennis Garden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.