Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidei

Prima partidă din runda a doua în Grupa “Max Mirnyi” la Turneul Final ATP ”Nitto ATP Finals” s-a încheiat cu rezultatul:

Jean-Julien Rojer (Olanda, 22 ATP la dublu) / Horia Tecău (21) [6] – Juan Sebastian Cabal (1 ATP) / Robert Farah (1) (ambii Columbia) [1] 6-2, 5-7, [10-8]

Partida a durat 1h29′.
În primul set, Rojer / Tecău au reuşit un break în jocul 4, căruia i-au adăugat încă unul în al 8-lea.
În setul 2 s-a câştigat cu serviciul până în jocul 11, Horia şi Jean-Julien având primii o şansă de break, în jocul 8. În următorul au salvat două mingi de break, dar în ultimele două – primul la retur – n-au mai câştigat decât un punct.
În super tie-break echipa româno-olandeză s-a distanţat la 6-2, dar cea columbiană a egalat şi apoi a preluat conducerea: 8-7. Însă ultimele 3 puncte au fost câştigate de Horia şi Jean-Julien, penultimul fiind o realizare superbă a lui Horia, aflat într-o dispoziţie de joc excelentă, astăzi.

Palmaresul direct este acum 6-4, pentru Rojer / Tecău, care pierdeau singura întâlnire pe care o jucaseră în 2019, cea dramatică din în sferturile de finală ale Wimbledon, turneu pe care columbienii aveau să-l câştige, la fel ca şi următorul turneu de Mare Şlem,  US Open.

Aceasta este prima victorie a echipei Rojer / Tecău la Turneul Final ATP, după cea din finala ediţiei 2015, în 2016 şi 2018 n-au participat, iar în 2017 au pierdut toate meciurile din grupă.

Acum Rojer / Tecău au o victorie, la fel ca Herbert / Mahut şi Krawietz / Miescu doar o partidă jucată se vor întâlni diseară –  iar Cabal / Farah niciuna, dar nu sunt eliminaţi, tocmai datorită setului câştigat astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.