Turneul Final ATP – Londra 2019: Rafael Nadal îl învinge pe Daniil Medvedev, după o revenire spectaculoasă!

0
6
LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 13: Rafael Nadal of Spain celebrates victory after his singles match against Daniil Medvedev of Russia during Day Four of the Nitto ATP World Tour Finals at The O2 Arena on November 13, 2019 in London, England. (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini
Videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Prima partidă a rundei a doua din Grupa “Andre Agassi” la Turneul Final ATP ”Nitto ATP Finals” s-a încheiat cu rezultatul:

Rafael Nadal (Spania, 1 ATP) [1] – Daniil Medvedev (Rusia, 4) [4] 6-7(3), 6-3, 7-6(4)

Partida a durat 2h46′.
În primul set toate jocurile s-au câştigat cu serviciul, singura oportunitate de break a fost ratată de Medvedev în jocul 7. În tie-break, Medvedev a câştigat 5 puncte consecutive de la 2-3.
Nadal şi-a adjudecat setul doi datorită break-urilor reuşite în primul şi în ultimul joc, Medvedev nereuşind să-şi procure nicio şansă de a câştiga cu returul.
În setul decisiv, Daniil s-a distanţat la 4-0 şi la 5-1 a ratat o minge de meci, la 40-30. Moment psihologic important, căci de acolo Rafa a inversat cursul jocului şi a câştigat 5 jocuri la rând. La 6-5 a condus cu 30-0, Medvedev s-a agăţat de buza prăpastiei, dar doar pentru moment, căci în tie-break liderul ATP s-a desprins de la 4-4.

Aceasta a fost a 3-a partidă câştigată de Nadal în faţa lui Medvedev, din tot atâtea întâlniri, precedentele două, tot în 2019 în finalele US Open şi Masters 1000 Montréal.

Nadal are acum o victorie în gupă şi Medvedev, niciuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.