A doua partidă a rundei a 3-a din Grupa Roşie la Turneul Final WTA “Shiseido WTA Finals Shenzhen” s-a încheiat cu rezultatul:

Belinda Bencic (Elveţia, 7) [7] – Kiki Bertens (Olanda, 10) [Alt] 7-5, 1-0 retragere Bertens după 1h1′ din cauza unei viroze [sursă: WTA Insider]

Embed from Getty Images

Videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Bertens a început mai bine şi a reuşit să câştige cu returul în jocul 5, astfel că a servit pentru set la 5-4. Din acel moment însă, a început să simtă efectele stării ei generale proaste şi a contat din ce în ce mai puţin în joc. La OCC-ul de dinaintea ultimului joc al setului i s-a plâns antrenoarei că are dureri atunci când se apleacă şi nu poate executa loviturile corect.

Astfel a câştigat Belinda Bencic primul meci în faţa jucătoarei din Olanda, după ce le pierduse pe primele 3 şi a obţinut a 24-a victorie în faţa unei jucătoare din top 10 WTA, a 11-a din 2019.

Belinda Bencic se califică în semifinale de pe locul 2 în Grupa Roşie, unde o va întâlni pe jucătoarea clasată pe primul loc în Grupa Violet, Elina Svitolina (Ucraina, 8 WTA) [8].

Palmaresul direct îi este favorabil elveţiencei, 2-1:

Credit Info: itftennis.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.