Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Trei Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidei
Videoclip cu mingea de meci, la sfârşitul ştirii

Astăzi, în prima zi a Turneului Final WTA “Shiseido WTA Finals Shenzhen”, prima partidă din Grupa Roşie s-a încheiat cu rezultatul:

Naomi Osaka (Japonia, 3 WTA) [3] – Petra Kvitova (Cehia, 6) [6] 7-6(1), 4-6, 6-4

Partida a durat 2h39′.
Meciul a fost agitat, Kvitova a început partida cu un break şi la 2-0 a ratat două şanse de a-şi dubla avantajul. Osaka a egalat în jocul 8 şi apoi s-a desprins în tie-break la 6-0.
Şi în al doilea set, Petra a început cu un break, recuperat imediat de Osaka. După încă un schimb de break-uri iniţiat acum de japoneză, următoarele 3 jocuri s-au câştigat cu serviciul, în al 10-lea Kvitova desprinzându-se decisiv, după ce a fructificat a doua minge de set.
În decisiv, Osaka a luat repede avantaj, datorită break-urilor din jocurile 3 şi 7, dar la 5-2 a ratat două mingi de meci iar Kvitova a fructificat singura minge de break pe care a avut-o în acest set. Apoi a câştigat şi cu serviciul, dar, acum avertizată, Naomi a închis fără probleme partida în al 10-lea ghem.

Aceasta a fost a doua victorie pentru Osaka din tot atâtea partide pe care le-au jucat cele două, scorul final fiind foarte asemănător cu cel din finala Australian Open 2019

Învingătoarea acumulează 250 de puncte WTA şi învinsa 125 puncte WTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.