Embed from Getty Images

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

4 Slideshow-uri a câte 5 imagini
Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

A doua partidă din prima rundă a Grupei Violet la Turneul Final WTA “Shiseido WTA Finals Shenzhen” s-a încheiat cu rezultatul:

Simona Halep (5) [5] – Bianca Andreescu (Canada, 4) [4] 3-6, 7-6(8), 6-3

Partida a durat 2h34′

  • primele două jocuri ale partidei s-au câştigat cu serviciul, apoi a urmat un schimb de break-uri (cel dintâi a fost al Biancăi), iar la 2-2, Simona a revenit de la 0-40 – pe propriul serviciu – cu 5 puncte câştigate la rând. Dar în ghemul 7, jucătoarea noastră nu a mai putut împiedica break-ul adversarei şi Bianca a păstrat iniţiativa până la finalul setului, mai adăugându-şi un joc câştigat cu returul
  • în setul 2, Simona a fost cea a care a reuşit primul break, în jocul 3. Cum şi următoarele două ghemuri s-au câştigat cu returul, Simona a rămas în avantaj. Dar de la 4-2, Bianca a revenit cu 3 jocuri câştigate la rând, a echilibrat situaţia şi la 6-5 a avut o minge de meci pe serviciul Simonei. Jucătoarea noastră a salvat-o şi apoi a câştigat tie-break-ul, după ce a condus cu 3-0, a fost egalată la 3, a ratat două mingi de set de la 6-4, ca apoi să închidă manşa în favoarea ei.
    În pauza dintre seturi Bianca a primit îngrijiri medicale pentru probleme în zona lombară
  • în decisiv a venit din nou rândul Biancăi să câştige prima cu returul, dar Simona a egalat imediat la capătul unui ghem lung şi apoi s-a desprins la 4-2, Bianca a mai reuşit doar un re-break, căci de la 4-3, românca s-a dus glonţ spre linia de final

O partidă de un foarte ridicat nivel tehnic, incomparabil mai bun decât primul al zilei, în care ambele jucătoare au luptat până la capăt, dar Simona a dat dovadă de o stăpânire de sine şi de o voinţă ieşite din comun, în condiţiile în care a început lent partida şi chiar după ce a jucat mult mai bine în setul doi a fost confruntată cu mingea de meci.

Desigur că şi meritul lui Darren Cahill a fost substanţial, el transmiţându-i în timpul celor 4 OCC-uri – parcă mai mult ca oricând – energie pozitivă, pe lângă sfaturile potrivite. De asemenea publicul a fost de partea ei şi a încurajat-o în permanenţă.

Învingătoarea acumulează 250 de puncte WTA şi învinsa 125 puncte WTA.

Galerie videoclipuri (6)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.