Embed from Getty Images

În prima partidă a rundei a doua din Grupa Roşie la Turneul Final WTA – Singapore 2017:

Caroline Wozniacki (6) – Simona Halep (1)  6-0, 6-2

Partida a durat 1h3′.
Caroline Wozniacki a câştigat partida mai mult decât meritat, în urma unei evoluţii excepţionale, iar Simona a creat diferenţa severă de pe tabelă în urma numeroaselor ratări.
Danaezei i-a intrat tot, începând cu serviciul până la cele mai variate şi spectaculoase lovituri, iar Simona a greşit inclusiv mingi foarte uşoare.
Sigur că Simona nu i-a pus mereu probleme lui Wozniacki, dar şi atunci când i-a pus, aceasta a găsit imediat soluţia aproape magică.
Cum aceasta a fost derularea partidei încă de la început, un rol important l-a avut şi încrederea care era la cele mai înalte cote la Caroline şi la cele mai scăzute la jucătoarea noastră.
Nici dacă ar fi jucat ceva mai bine, adică n-ar fi făcut atâtea erori, Simona n-ar fi putut câştiga astăzi, atât de bine a jucat daneza.
Trebuia ca ea să fie într-o formă de zile mari ca să-şi creeze şanse de victorie, ceea ce n-a fost cazul.

Dacă e să reţinem totuşi ceva pozitiv în dreptul jucătoarei noastre este faptul că ea a avut o atitudine bună, nu s-a enervat, a rămas potizivă în faţa uraganului ce venea peste ea şi acel “Impossible” adresat lui Darren nu cred că trebuie luat ca o dovadă de cedare, ci ca pe conştientizarea faptului că Wozniacki este în zi de graţie.

Simona mai acumulează 125 de puncte WTA şi aşteptăm partida a doua a grupei ca să facem calculele pentru calificare, dar oricum Caroline Wozniacki şi-a asigurat locul în semifinale.

SH-CW

Credit Info: wtatennis.com & WTA Insider

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.