Credit Foto: “Ultimate Tennis Showdown”

Evenimentul “Ultimate Tennis Showdown“, care se dispută timp de 5 săptămâni (13 iunie – 12 iulie) – doar la sfârşitul acestora – la Academia Mouratoglou, de la Sophia Antipolis, are programat în acest weekend etapele a 3-a şi a 4-a.

Dominic Thiem a părăsit evenimentul “Austrian Pro Series”, unde trebuia să joace astăzi, şi a ajuns deja în sudul Franţei, la Academia Mouratoglou, unde a fost testat şi s-a pozat deja cu vizionarul proprietar al Academiei [galerie foto, sus].

După primele două etape, 3 jucători sunt neînvinşi: Stefanos Tsitsipas, Matteo Berrettini şi Alexei Popyrin.


Între timp Lucas Pouille, accidentat, s-a retras, lăsându-i locul compatriotului său, Corentin Moutet (75 ATP, 21 de ani), cel care îl elimina în primul tur al Wimbledon 2019 pe Grigor Dimitrov. Moutet a primit porecla “Tornada”.

 

 

 

 

Pouille a avut cuvinte de laudă la adresa evenimentului şi a ineditului sistem de scor, chiar dacă a admis că a avut ceva dificultăţi la început în a înţelege uitilizarea atuurilor (cards) şi a apreciat că intervalul de 15 secunde între două puncte este interesant, deşi solicitant.

A fost publicată şi ordinea de joc a etapei a 3-a, cele două sesiuni urmând să înceapă la orele 17.00, respectiv 22.00. De altfel şi orele de începere ale fiecărei partide sunt respectate aici, ţinând cont că se joacă oricum 4 sferturi a 10′ şi un eventual decisiv, care n-are cum să dureze mult, fiind aplicat sistemul “morţii subite” (câştigă primul jucător care se distanţează la două puncte).
Săptămâna trecută, evenimentul a fost transmis de Eurosport.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.