Galerie din timpul partidelor jucate ieri
Credit Foto: “Ultimate Tennis Showdown”
Galerie Videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Sâmbătă, la evenimentul “Ultimate Tennis Showdown“, care se dispută pe hard, la Academia Mouratoglou, de la Sophia Antipolis, s-au disputat partidele rundei a 9-a – ultima – a fazei Round Robin, fără importanţă pentru stabilirea celor 4 jucători calificaţi în semifinale, căci ei erau cunoscuţi de săptămâna trecută.

De remarcat seriozitatea cu care Stefanos Tsitispas a tratat evenimentul, el ţinând neapărat să termine pe primul loc această fază a evenimentului. Ieri l-a învins cu un scor categoric pe David Goffin: 4-0 (18-12, 16-13, 14-11, 22-11).

În celelalte 4 partide, Moutet – Rune 3-2, înlocuitorul lui Berrettini în această etapă, Rune, campionul mondial al juniorilor de anul trecut a făcut faţă cu brio, fiind învins în decisiv, în sistem “moarte subită”:

Brown – Popyrin 3-2, Gasquet – Paire 3-1 şi F. Lopez – Benchetrit 3-1 [ultimele mingi ale partidelor, la sfârşitul ştirii]

Cum în semifinale vor juca locul 1 cu 4 şi 2-3, Tsitsipas şi Goffin se vor întâlni din nou astăzi, când se vor disputa semifinalele şi finala, după următoarea ordine de joc:

  • de la ora 18.15:

Matteo Berrettini (8 ATP) [3]* – Richard Gasquet (50) [2]

* între parantezele pătrate, locul din clasamentul fazei Round Robin

Matteo vine de la “Thiem’s 7”, Kitzbühel, unde ieri – sâmbătă a jucat pe zgură o partidă întreagă şi încă aproape un set.

Palmares direct oficial: 1-0 (şi în grupă a câştigat Berrettini cu 4-0)

  •  de la 19.30:

Stefanos Tsitsipas (6) [1]David Goffin (10) [4]

Palmares direct oficial: 4-2

  •  de la ora 23.00 urmează să se joace finala

Evenimentul este transmis pe Eurosport

Galerie videoclipuri (5)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.