Embed from Getty Images

Ca mai mereu când a avut adversari de top, Marius Copil nu a fost nici astăzi foarte departe de valorosul lui adversar din turul 1 (R128) al US Open 2017.
Şi aceasta în condiţiile în care jucătorul nostru a fost văduvit în primele două seturi de principala lui armă, serviciul, cinci din cei şase aşi fiind reuşiţi în setul 3.
Problema a fost că Marius a intrat greu în primele două manşe, pierzându-şi devreme serviciile – în ghemurile 4, respectiv 1 – fiind nevoit astfel să rişte. Câteodată cu succes, dar deseori fără.
În setul 3, cu serviciul regăsit, Marius a căptătat încredere, a reuşit puncte excelente – şi până atunci avusese câteva – şi a stat aproape de francez.
Dar, din nou cum am mai văzut la el, şi-a pierdut servicul şi odată cu el meciul, în ghemul 10, după ce a condus cu avantaj în urma unui punct genial pe care îl câştigase, dar care a fost urmat trei momente de absenţă, al doilea fiind o dublă greşeală.

Tsonga – fără să strălucească, la adăpostul unui serviciu foarte bun, care l-a ajutat să salveze cele 4 mingi de break pe care le-a avut Marius, a accelerat atunci când a fost nevoie şi a câştigat astfel mereu punctele hotărâtoare.

Jo-Wilfried Tsonga (Franţa, 12) [8] – Marius Copil (87 ATP) 6-3, 6-3, 6-4

Partida a durat 1h51′.

Credit Info: usopen.org

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.