3.7 C
Bucharest
Saturday, 23 January 2021
Home ROMÂNI US Open 2019: Simona Halep a participat la ziua media

US Open 2019: Simona Halep a participat la ziua media

40
0

Simona, ieri, la Media Day
Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography & sina.cn

Simona Halep a participat ieri la Media Day (ziua media) – videoclip la sfârşitul ştirii – unde a spus printre altele:

  • legat de relaţia dintre concentrare şi rezultatele ultimelor două ediţii, când a pierdut în primul tur, în pofida faptului că înainte avusese rezultate bune, primul turneu major în care s-a calificat în optimi, la ediţia din 2013, semifinala din 2015, urmată de sferturi de finală în 2016:

E puţin cam mult pentru mine. Dar încep să mă obişnuiesc din ce în ce mai mult cu atmosfera turneului, care e una zgomotoasă cu mulţi oameni împrejur.
Îmi place, dar ca spectatoare. Ca jucătoare e puţin mai dificil, dar gestionez din ce în ce mai bine situaţia. Mai am însă de lucru la acest capitol.
Nu ştii niciodată la ce să te aştepţi. Tot ce se întâmplă aici în timpul unei partide este diferit. Sper că la un moment dat voi putea juca total relaxată.

  •  despre starea în care abordează turneul:

Mai rău ca în ultimii doi ani nu poate fi. Acum sunt mai odihnită, pentru că nu am jucat atâtea meciuri înainte. Pe de altă parte, încrederea nu este atât de mare. Mă simt bine, sănătoasă, proaspătă.

  •  despre presiune:

Presiunea de a înfăptui ceva anume a dispărut. De-acum tot ce vine este un bonus. Muncesc în continuare, sunt motivată să câştig titluri. Mă simt din ce în ce mai capabilă să fac asta, aşa că încrederea în forţele mele este la cote înalte, dar asta nu înseamnă că va fi la fel şi săptămâna aceasta.
Nu vreau să am aşteptări precise. Doresc să abordez fiecare meci în parte, fiecare turneu şi să văd cât de bună pot fi. Aceasta este aşteptarea pe care o am.

  • despre cum îşi petrece timpul liber:

Încerc să-mi păstrez ritmul. Am restaurantele mele unde merg. Am fost în Central Park ca să mă relaxez. Fac lucruri simple, aşa încât să intru în ritmul de care am nevoie.

  • Simona a fost întrebată dacă la Wimbledon jucătoarele au în bagaj o rochie, pe care s-o poarte la dineul campionilor, pentru orice eventualitate:

Nu, nu aveam o rochie. Duminică dimineaţă am ieşit în oraş şi am cumpărat una.

  • despre întâlnirea Serena Williams – Maria Sharapova:

Va fi un meci interesant şi dacă va fi luni, mă voi uita [va fi luni, n.n.]

  • despre Nadia Comăneci:

Nadia a fost o inspiraţie pentru fiecare dintre noi. Nu mai ţin minte când am cunoscut-o, dar acum suntem prietene şi de fiecare dată când poate vine la meciurile mele, lucru pentru care sunt onorată.

La sfârşit, Simona răspunde în româneşte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.