După ce a pierdut partida din turul 2 (R64) la US Open 2020, într-o manieră halucinantă, Kristina Mladenovic a răbufnit la adresa organizatorilor.

Ea este una din persoanele care au avut un contact prelungit cu Benoît Paire şi este plasată într-un regim foarte strict, despre care am vorbit pe larg ieri.

Să precizăm că între timp Paire a fost testat negativ, dar indiferent de acest rezultat jucătorii din acel grup vor rămâne în izolare severă până pe 12 septembrie.

La conferinţa de presă, Kiki – care astăzi va debuta în proba de dublu, unde alături de Timea Babos este cap de serie 1 – a spus:

Vreau să mulţumesc USTA pentru această experienţă suprarealistă.

Trăim un coşmar aici. Singura mea dorinţă este să-mi recapăt libertatea.
La 5-2 am avut un colaps nu am nimic de adăugat, sunt devastată.
Este abominabil modul în care suntem trataţi, dar nu vreau să folosesc asta ca pe o scuză.

Nu este vina USTA că am ratat 4 mingi de meci, nu mă înţelegeţi greşit.

Condiţiile sunt atroce şi dacă aş fi ştiut că să joci cărţi timp de 40 de minute cu un jucător care a fost testat pozitiv, dar ulterior, negativ, va avea asemenea consecinţe, nu aş fi  pus piciorul la acest turneu.

Adrian Mannarino (39 ATP) este ceva mai optimist, desigur şi pentru că a trecut două tururi pe jumătatea superioară a tabloului. Cap de serie 32 el a trecut de Lorenzo Sonego (46) în 4 seturi seturi şi de Jack Sock, în trei. Vineri va juca în turul 3 cu Alexander Zverev (7) [5].

El este îngrozit de mizeria din camera de hotel, unde nimeni nu are voie să intre, nici camerista. I se lasă lenjeria şi prosoapele la uşă:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.