Desirae Krawczyk şi Joe Salisbury, capii de serie 2 în proba de dublu mixt la US Open 2021, şi-au onorat statutul şi s-au calificat în finală de pe jumătatea inferioară a tabloului. 

Ei vor juca în a doua finală împreună, după ce câştigau titlul la Roland Garros 2021.
Desirae va juca pentru al treilea consecutiv, pentru că la Wimbledon 2021 devenea campioană alături de compatriotul lui Joe, Neal Skupski.
Ea mai jucat şi în finala de dublu feminin la Roland Garros 2020, împreună cu Alexa Guarachi, alături de care acum a ajuns până în semifinale [vom reveni].

La rândul lui, Joe Salisbury, care la Wimbledon 2021 era învins în finală – coechipieră, Harriet Dart – de Krawczyk / Skupski, va încerca să câştige al doilea titlu la US Open 2021, după ce ieri devenea campion în proba de dublu masculin, împreună cu Rajeev Ram.

În finală vor întâlni o echipă necotată printre capii de serie, Giuliana Olmos / Marcelo Arévalo, care i-au eliminat în primul tur (R32) pe favoriţii principali, Nicole Melichar-Martinez / Ivan Dodig [1].
Pentru amândoi, aceasta va fi prima finală pe care o vor disputa la un turneu major, indiferent de probă.

Despre Marcelo vorbeam atunci când a făcut echipă cu Horia la Masters 1000 Miami.

Finala:

Giuliana Olmos (Mexic, 24 WTA la dublu) / Marcelo Arévalo (El Salvador, 36 ATP la dublu) – Desirae Krawczyk (SUA, 19) / Joe Salisbury (Marea Britanie, 6) [2]

se va juca duminică pe arena Arthur Ashe şi va începe la ora 20.00

Astăzi (sâmbătă) de la ora 23.00 se va disputa finala probei de simplu feminin:

Ordinea de joc – 11.09 – US Open 2021

US Open 2021: Punctele şi premiile financiare pentru fiecare tur

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.