Simona Halep a acordat a 4-a şi ultima conferinţă de presă la US Open 2021, unde a spus printre altele:

Embed from Getty Images

A fost un meci greu. Ea a jucat foarte bine, a fost constantă, nu a greşit mult, a stat bine în teren, a alergat mult, a făcut o partidă bună.
În ce mă priveşte,  sunt cam obosită, dar am făcut un turneu bun şi iau lucrurile pozitive de aici.
Am fost nervoasă şi stresată din cauza oboselii şi pentru că eram conştientă că va fi un meci greu, dar aşa e mereu când nu ai multe partide jucate.

Nu am dureri şi asta e cel mai important. Acum am nevoie de o pauză şi mă voi gândi la cum trebuie să procedez data viitoare când o voi întâlni.

Am făcut prea multe erori neprovocate, m-am grăbit, anumite mingi le-am lovit prea tare. Dacă aş fi avut mai multă răbdare, lucrurile ar fi decurs mai bine.

Mi-a plăcut cross-ul meu de rever din alergare şi mă bucur că mai am încă viteza, loviturile, îmi trebuie doar ceva mai multă concentrare şi răbdare. Or, la acest nivel trebuie să fii 100% la toate aspectele. De aceea nu am fost capabilă să fac un meci mai bun.

Voi reveni acasă, mă voi odihni puţin, pentru că deşi mă simt bine, corpul este uzat după această perioadă. Apoi voi lua o decizie unde voi juca, după ce voi vedea cum mă simt.
În mod normal voi merge la Indian Wells (WTA 1000, 6-17 octombrie), dar după atâtea accidentări trebuie să-mi consult medicii şi echipa.
Îmi doresc să mai joc câteva meciuri anul acesta, dar dacă organismul îmi va cere s-o iau mai încet, îl voi asculta.

Legat de discuţiile care sunt purtate acum în jurul extenuării psihice, Simona a spus că a avut momentele ei de oboseală, dar după o perioadă de odihnă şi-a revenit, pentru că nu a considerat tenisul ca pe ceva neplăcut, ci l-a iubit pentru ce i-a oferit.
Aşa că a revenit mereu cu plăcere pe teren, deşi uneori a fost supărată, frustrată, dacă nu a jucat bine sau a pierdut, dar a văzut doar lucrurile bune pe care i le-a oferit acest sport.

Simona Halep, conferinţă de presă după a treia victorie
Simona Halep, adversara din turul al treilea. Conferinţa de presă
Simona Halep, conferinţa de presă de după victoria din primul tur

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.