Participanţii la turneu, începând cu foto 2: Bautista Agut, Carreño Busta, De Minaur, Davidovich Fokina, Carlos Alcaraz, proprietarul Academiei, dar şi antrenorul David Ferrer, cu elevul lui, Javier Barranco Cosano (296 ATP, 21 de ani)

De mâine – vineri – până duminică se va disputa la Academia JCFerrero-Equelite, de la Villela, Alicante, comunitatea Valencia, primul turneu din Spania de după reluarea tenisului.

În ultimele zile a fost anunţată prezenţa a şase jucători – Roberto Bautista Agut (12 ATP), Pablo Carreño Busta (25), Alex de Minaur (26),  Pablo Andújar (53), Joao Sousa (66), Alejandro Davidovich Fokina (97), Carlos Alcaraz (318, 16 ani),  – rămâne de văzut care dintre ei va participa la primul eveniment, căci acestea vor continua până la începutul lunii iulie.
Australianul De Minuar îşi are reşedinţa la Alicante, iar portughezul Sousa, la Barcelona.
În orice caz, cei din galeria foto de mai sus s-au antrenat ieri la Academie.

Academia fostului campion de la Roland Garros 2003, Juan Carlos Ferrero, fost lider ATP, timp de 8 săptămâni în 2003, serbează anul acesta 25 de ani de la înfiinţare.

Anul acesta aici trebuiau să se dispute un turneu ATP Challenger în luna aprilie şi un turneu ITF Grad 1 Juniori, care au fost anulate din cauza pandemiei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.