Credit Foto: @Mrenzaer

Echipa formată din Raluca Olaru şi Franko Skugor s-a calificat astăzi pentru a doua oară în sferturile de finală ale probei de dublu mixt, după US Open 2018, unde pierdeau tocmai în faţa perechii pe care au învins-o astăzi.
Jucătoarea noastră mai are un sfert de finală în palmares, în proba de dublu feminin la Roland Garros 2017 (/ Olga Savchuk).

Raluca şi Franco au obţinut astăzi în optimile de finală ale Wimbledon 2019 a doua victorie în turneu şi aceasta în două seturi, cu doar 4 jocuri pierdute:

Franko Skugor (20 ATP la dublu) / Raluca Olaru (39 WTA la dublu) [12] – Nikola Mektic (Croaţia, 11) / Alicja Rosolska (Polonia, 27) [6] 6-2, 6-2 în 1h7′, după ce echipa româno-croată şi-a câştigat toate jocurile de serviciu, cărora le-a adăugat câte două break-uri în fiecare set.

Olaru / Skugor şi-au asigurat un premiu financiar comun în valoare de 14.500 £ şi îi vor întâlni în sferturile de finală pe învingătorii din partida John Peers (Australia) / Shuai Zhang (China) [4] – Robert Lindstedt (Suedia) / Jelena Ostapenko (Letonia), care nu este programată astăzi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.