Credit Foto: @Mrenzaer

Echipa formată din Raluca Olaru şi Franko Skugor s-a calificat astăzi pentru a doua oară în sferturile de finală ale probei de dublu mixt, după US Open 2018, unde pierdeau tocmai în faţa perechii pe care au învins-o astăzi.
Jucătoarea noastră mai are un sfert de finală în palmares, în proba de dublu feminin la Roland Garros 2017 (/ Olga Savchuk).

Raluca şi Franco au obţinut astăzi în optimile de finală ale Wimbledon 2019 a doua victorie în turneu şi aceasta în două seturi, cu doar 4 jocuri pierdute:

Franko Skugor (20 ATP la dublu) / Raluca Olaru (39 WTA la dublu) [12] – Nikola Mektic (Croaţia, 11) / Alicja Rosolska (Polonia, 27) [6] 6-2, 6-2 în 1h7′, după ce echipa româno-croată şi-a câştigat toate jocurile de serviciu, cărora le-a adăugat câte două break-uri în fiecare set.

Olaru / Skugor şi-au asigurat un premiu financiar comun în valoare de 14.500 £ şi îi vor întâlni în sferturile de finală pe învingătorii din partida John Peers (Australia) / Shuai Zhang (China) [4] – Robert Lindstedt (Suedia) / Jelena Ostapenko (Letonia), care nu este programată astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.