Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

5 Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidei
Mingea de semifinale, la sfârşitul ştirii

Simona Halep s-a calificat pentru a doua oară în semifinalele turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, după ce prima dată atingea această fază în 2014.

Ea a câştigat al 4-lea sfert al tabloului ediţiei 2019, după ce a înfrânt rezistenţa acerbă din primul set pe care i-a oferit-o adversara pe care a întâlnit-o astăzi, şi-a păstrat cumpătul în momentul dificil când avea un break în urmă, fiind pe punctul să aibă un deficit de două şi a găsit soluţiile potrivite ca să iasă din impas.

Jucătoarea nostră a obţinut astăzi a 5-a victorie la Wimbledon 2019:

Simona Halep (7 WTA) [7] – Shuai Zhang (China, 50) 7-6(4), 6-1

Partida a durat 1h26′.
Simona a început lent, astfel că Zhang s-a distanţat la 3-0 şi 4-1, datorită break-ului din jocul 2. Mai mult, la acest scor chinezoaica a avut 4 mingi de dublu break pentru 5-1. Aici a fost momentul de cotitură al setului, căci jucătoarea noastră a rezistat, a câştigat jocul şi apoi a egalat la 4.
Nu i-a fost uşor nici în continuare, căci până în tie-break s-a câştigat cu serviciul, dar era clar că ea deţinea de-acum controlul. În tie-break a condus permanent şi s-a desprins de la 5-4.
Al doilea set a fost la discreţia Simonei, care şi-a păstrat serviciul,  a reuşit două break-uri şi a câştigat 27 din cele 40 de puncte ale manşei.

Credit Info: IBM Slamtracker via wimbledon.com

Simona este recompensată deocamdată cu 780 de puncte WTA – cu 650 mai multe decât la ediţia trecută – şi cu un premiu financiar în valoare de 588.000 £. Ea o va întâlni în semifinale pe învingătoarea celui de-al 3-lea sfert al tabloului, care va fi decisă în partida ce va începe imediat: Elina Svitolina (Ucraina, 8) [8]Karolina Muchova (Cehia, 68)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.