Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

5 Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidei
Mingea de semifinale, la sfârşitul ştirii

Simona Halep s-a calificat pentru a doua oară în semifinalele turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, după ce prima dată atingea această fază în 2014.

Ea a câştigat al 4-lea sfert al tabloului ediţiei 2019, după ce a înfrânt rezistenţa acerbă din primul set pe care i-a oferit-o adversara pe care a întâlnit-o astăzi, şi-a păstrat cumpătul în momentul dificil când avea un break în urmă, fiind pe punctul să aibă un deficit de două şi a găsit soluţiile potrivite ca să iasă din impas.

Jucătoarea nostră a obţinut astăzi a 5-a victorie la Wimbledon 2019:

Simona Halep (7 WTA) [7] – Shuai Zhang (China, 50) 7-6(4), 6-1

Partida a durat 1h26′.
Simona a început lent, astfel că Zhang s-a distanţat la 3-0 şi 4-1, datorită break-ului din jocul 2. Mai mult, la acest scor chinezoaica a avut 4 mingi de dublu break pentru 5-1. Aici a fost momentul de cotitură al setului, căci jucătoarea noastră a rezistat, a câştigat jocul şi apoi a egalat la 4.
Nu i-a fost uşor nici în continuare, căci până în tie-break s-a câştigat cu serviciul, dar era clar că ea deţinea de-acum controlul. În tie-break a condus permanent şi s-a desprins de la 5-4.
Al doilea set a fost la discreţia Simonei, care şi-a păstrat serviciul,  a reuşit două break-uri şi a câştigat 27 din cele 40 de puncte ale manşei.

Credit Info: IBM Slamtracker via wimbledon.com

Simona este recompensată deocamdată cu 780 de puncte WTA – cu 650 mai multe decât la ediţia trecută – şi cu un premiu financiar în valoare de 588.000 £. Ea o va întâlni în semifinale pe învingătoarea celui de-al 3-lea sfert al tabloului, care va fi decisă în partida ce va începe imediat: Elina Svitolina (Ucraina, 8) [8]Karolina Muchova (Cehia, 68)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.