Într-un interviu on-line acordat lui Sue Barker – fostă jucătoare britanică, 4 WTA / 1977 – pentru BBC Sport, Simona Halep a rememorat mai întâi câteva momente de la Gala Campionilor a ediţiei 2019.

Campioana acelei ediţiei povesteşte că acolo a avut de luptat cu tocurile înalte. Ele au fost şi motivul pentru care nu a dansat cu campionul turneului masculin, Novak Djokovic, nedorind să rişte o accidentare.
Totuşi, ea a rămas cu amintiri minunate de la acel eveniment: 

A fost un vis, deşi ceva mai mult al părinţilor mei! Fiecare jucător visează să câştige Wimbledon, dar nu am avut curajul că va veni şi rândul meu. A fost ceva uriaş.
Mama îmi spunea mereu că dacă voi ajunge să joc o finală acolo, ar fi minunat, căci ar însemna că am atins cel mai înalt nivel.

Apoi, Simona îi răspunde lui Sue că în timpul izolării nu s-a antrenat deloc timp de două luni, cea mai lungă perioadă de când joacă tenis şi povesteşte că a citit, a ascultat muzică şi a navigat pe internet, dar în orice caz, nu a gătit, această ocupaţie fiind deocamdată prea complicată pentru ea.

Încheie râzând – la fel cum a făcut-o în tot timpul conversaţiei – şi îşi exprimă bucuria pentru că a rămas campioană timp de doi ani şi a amânat astfel  presiunea la care ar fi supus-o demersul de a-şi apăra titlul.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.