A fost tras la sorţi tabloul principal al turneului WTA International “Abierto Mexicano TELCEL presentado por HSBC”, care se dispută la Acapulco.

Deocamdată avem o singură reprezentantă, pe Mihaela Buzărnescu. Ea este cotată cap de serie 4 şi va juca în primul tur (R32) partida:

Mihaela Buzărnescu (29 WTA) [4]Daria Gavrilova (Australia, 47, clasament maxim: 20 WTA / august 2017, 24 de ani)

Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit până acum.

*

Astăzi, Irina Bara va încerca să i se alăture, căci a câştigat ieri partida din prima rundă a calificărilor:

Irina Bara (174 WTA) – Veronica Cepede Royg (Paraguay, 149) [5] 7-6(5), 6-2 în 1h36′

Irina acumulează 12 puncte WTA, un premiu financiar de 1.020 USD şi va juca pentru un loc pe tabloul principal cu Tereza Martincova (Cehia, 153, clasament maxim: 114 / iulie 2017, 24 de ani) [7], care a eliminat-o ieri: 7-6(5), 6-3 pe Karman Thandi (India, 207).

Irina va juca pentru prima dată în carieră cu Martincova, partida de astăzi fiind programată să înceapă la miezul nopţii.

Ordinea de joc – 24.02 – WTA Acapulco 2019

Tablourile turneelor WTA

2 COMENTARII

  1. va rog sa precizati daca jucatoarea a participat anul trecut la acest turneu si ce rezultat a obtinut (cite puncte are de aparat)!

    • nici vorbă! precizăm ulterior, după primul tur vom specifica, desigur, aşa cum o facem mereu detaliat… acesta este un blog al unor amatori, voluntari, făcut din pasiune şi plăcere… solicitaţi informaţii la comandă marilor publicaţii, profesioniştilor
      + că întrebarea Dumneavoastră este pusă greşit… punctele nu se APĂRĂ automat, săptâmână pe săptămână, decât în cazul celor 10 turnee obligatorii (4 GS + 4 PM + 2 cele mai bune P5), în rest, calculul este mai complicat, se socotesc cele mai bune 16 turnee, aşa cum am precizat de nenumărate ori

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.