Imagini din timpul partidei de astăzi
Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography
Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Simona Halep a câştigat astăzi prima partidă pe care a disputat-o în noul sezon, după un joc în mare parte reuşit,  în care erorile pot fi puse şi pe seama lipsei de meciuri şi ţinând cont că adversara ei l-a jucat pe al 4-lea.

Partida contând pentru optimile de finală (R16) ale turneului WTA Premier “Adelaide International” s-a încheiat cu rezultatul:

Simona Halep (4 WTA) [2] – Ajla Tomljanovic (Australia, 52) [WC] 6-4, 7-5

Partida a durat 1h36′.
Primele oportunităţi de break ale partidei au fost cele ale Simonei din jocul 4, ea convertind-o pe a doua – cu o lovitură minunată [videoclip, la sfârşitul ştirii] – şi creând astfel premisele unei desprinderi până la 5-2. Tomljanovic a reuşit să se apropie la 5-4, după ce în jocul 9 a convertit la rându-i a doua minge de break pe care şi-a procurat-o.
Dar în jocul 10 Simona – la primire – a salvat mai întâi o minge de 5-5 a adversarei, ca în continuare să lege încă două puncte pentru încă un break şi primul set.
Jocurile 2 şi 3 din setul 2 au fost câştigate cu returul, mai întâi, Simona, apoi s-a câştigat cu serviciul – Halep a rezistat bine în jocul 5, când a salvat 4 mingi de break – până în jocul 12. Acolo, condusă cu 0-30 – Tomljanovic câştigase al 9-lea punct la rând în jocurile de serviciu –  Simona s-a regăsit şi a câştigat ultimele 4 puncte ale partidei.

Simona acumulează deocamdată 100 de puncte (99 nete) WTA – datorită cărora va reveni după doar o săptămână pe locul 3 WTA, urmând să o depăşească luni pe Naomi Osaka – şi o va întâlni în sferturile de finală pe învingătoarea din partida Aryna Sabalenka (Belarus, 12) [6] – Bernarda Pera (70), care se va disputa mâine [vom reveni asupra situaţiei la zi a tabloului].

Galerie videoclipuri (3)
Punctul menţionat mai sus, mingile de set şi de meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.