WTA Auckland 2019: Julia Görges şi-a păstrat titlul. Bianca Andreescu, vicecampioană!

0
2
AUCKLAND, NEW ZEALAND - JANUARY 06: Julia Goerges of Germany holds the ASB Classic trophy with runner up Bianca Andreescu of Canada following the Women's Final against Bianca Andreescu of Canada on January 06, 2019 in Auckland, New Zealand. (Photo by Hannah Peters/Getty Images)

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

4 Slideshow-uri c aâte 5 imagini:
Juliei i-a fost înmânat din partea fostei jucătoare Marina Erakovic un Korowai (o mantie maori)
Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

La al 8-lea meci disputat la WTA International “ASB Classic” de la Auckland – 3 în calificări şi 5 pe tabloul principal – Bianca Andreescu nu a mai avut resursele fizice necesare decât pentru aproape două seturi.

În finala turneului:

Julia Görges (Germania, 14 WTA) [2] – Bianca Andreescu (Canada, 152) [Q] 2-6, 7-5, 6-1

Partida a durat 1h44′.
Bianca a început în forţă: 4-0 şi apoi a blocat tentativa de revenire a adversarei.
Deşi jucătoarea din Canada şi-a pierdut serviciul în primul joc al setului 2, ea a prins-o pe nemţoaică din urmă şi a primit pentru a câştiga partida la 5-4.
Dar aici s-au terminat şi resursele fizice ale Biancăi, al cărei corp vădit extenuat de maratonul acestor ultime zile n-a mai ascultat-o, astfel că Görges n-a mai avut probleme deosebite pe drumul spre al doilea titlu consecutiv la Auckland (în 2016 a fost finalistă).

Julia Görges (30 de ani) îşi păstrează locul din clasament şi a fost recompensată cu un premiu financiar în valoare de 43.000 USD.

Ea a câştigat aici al 7-lea titlu al carierei: Turneul Final Elite Trophy 2017, 2 titluri WTA Premier şi 4 WTA International.

Bianca Andreescu (18 ani) încheie un turneu excepţional cu victorii – în optimi şi sferturi – la foşti lideri WTA, câştigătoare de titluri la turnee majore, va urca mâine pe locul 107 WTA şi va beneficia de o recompensă financiară în valoare de 21.400 USD.

De menţionat că Bianca a fost însoţită aici de antrenoarea pentru pregătirea fizică, Virginie Tremblay, antrenorul ei – şi al echipei de Fed Cup a Canadei – Sylvain Bruneau, fiind deja la Melbourne.

Galerie videoclipuri (6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.