După a 5-a victorie – şi cea mai importantă a carierei – pe care a obţinut-o la ediţia actuală  WTA International “BRD Bucharest Open” – două pe tabloul principal şi trei în calificăriPatricia Ţig a spus la conferinţa de presă, printre altele:

Irina Begu şi Patricia Ţig joacă astăzi în sferturi. Begu / Olaru sunt în semifinale
Patricia Ţig – câteva date despre revenirea în circuit. Astăzi joacă din nou pe un tablou principal

Sevastova este un model pentru mine pentru că anticipează următoarea mutare a adversarei şi o poate încurca serios. Acesta este jocul pe care doresc să-l practic şi eu în viitor.

Voi juca la simplu mâine [astăzi, n.n.], nu e ceva prea grav. Am căzut pe încheietură şi nu vreau să-mi asum riscuri, pentru că mai am şi alte turnee de jucat.

Nu cred că aceasta va rămâne cea mai importantă victorie a carierei. Sper că voi obţine altele şi mai preţioase. Mi-am dorit mult să câştig şi am reuşit jucând exact ce îmi propusesem.
Nu consider că acest rezultat este surpriza turneului. Nu mă simt inferioară niciunei jucătoare. Ştiu că dacă dau tot ce am mai bun pe teren, am şanse la fel de mari să câştig partida.

Mi-a lipsit tenisul şi acum încerc să mă bucur de fiecare moment pe care mi-l oferă. Sper ca şi mai multe mame să evolueze în circuit, jucătoarele trebuie să vadă că acesta nu este un lucru imposibil.

Dacă mă calific în finală o voi aduce aici pe fiica mea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.